ToekomstGroep trekt investeerder AXECO Participaties aan als partner

ToekomstGroep & AXECO Participaties

ToekomstGroep is een integrale aanbieder van onderhouds- en bouwwerkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24-uurs service. ToekomstGroep richt zich op woningcorporaties en andere klanten als zorginstellingen en bedrijven. Met haar focus op duurzaamheid, circulariteit en de sociale woningmarkt levert ToekomstGroep een bijdrage aan grote maatschappelijke vraagstukken

ToekomstGroep & AXECO Participaties

 ToekomstGroep, de betrouwbare, innovatieve partner voor multifunctioneel onderhoud en nieuwbouw, trekt AXECO Participaties aan als partner om samen mee door te groeien. AXECO Participaties zal een meerderheidsbelang verwerven in ToekomstGroep en samen met de bestaande directie de succesvolle strategie voortzetten. 

Dick Zwarthoed en Jan Piet Konijn: “Wij verheugen ons op de toekomst. Met duurzaamheid en circulariteit als uitgangspunt zal de ToekomstGroep de komende jaren nieuwe diensten ontwikkelen en bestaande diensten verbeteren. Samen met AXECO Participaties hebben wij de meerjarenstrategie van de ToekomstGroep uitgestippeld. Daarmee maken wij onze ambities waar – en de toekomst nóg een stukje mooier”. 

Bart Buijs en John Hak, AXECO Participaties: “ToekomstGroep’s missie als betrouwbare, innovatieve partner voor vastgoedonderhoud, renovatie en bouw waarbij duurzaamheid, circulariteit en de klant centraal staan, past perfect in onze investeringsfilosofie om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke vraagstukken. ToekomstGroep heeft zich onder leiding van de directie fantastisch ontwikkeld. Wij kijken er naar uit om het team van ToekomstGroep te ondersteunen bij het realiseren van de ambities van het bedrijf”. 

Cornerstone Partners, een onafhankelijke adviseur op het gebied van fusies en overnames met name gespecialiseerd in de bouwsector, heeft de transactie gearrangeerd en ToekomstGroep begeleid als haar financieel adviseur. 

Over ToekomstGroep 

ToekomstGroep is een integrale aanbieder van onderhouds- en bouwwerkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24-uurs service. ToekomstGroep richt zich op woningbouwcorporaties en andere klanten als zorginstellingen, hotels, overheden, aannemers en bedrijven. ToekomstGroep is actief in de regio Noord-Holland, het noordelijke deel van Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, met de kop van Noord-Holland als kerngebied. ToekomstGroep heeft langjarige relaties met haar opdrachtgevers, mede gedreven door haar goede reputatie op zowel technisch als sociaal gebied. 

www.toekomstgroep.nl