Ervaring combineren met een frisse blik

Over ons

Sinds de oprichting is ons team gegroeid naar een groep nuchtere, ondernemende professionals die jarenlange ervaring combineren met een frisse blik en ondernemers en managementteams als partner terzijde staan.

Wie we zijn

Bart Buijs

Bart Buijs is sinds 2019 werkzaam bij AXECO en heeft AXECO Participaties opgericht.

Voorafgaand aan AXECO was Bart Investment Manager bij HAL Investments en Corporate Business Development Manager bij Boskalis.

Hij heeft een MSc in Natuur- en Sterrenkunde van de Radboud Universiteit Nijmegen en houdt in zijn vrije tijd van atletiek en buitensport.Floor Vrijenhoek

Floor Vrijenhoek is sinds 2019 werkzaam bij AXECO en werkt momenteel als Investment Manager in het AXECO Participaties team. Voordat Floor startte bij AXECO Participaties was zij actief binnen AXECO Corporate Finance. Zij heeft een MSc. in Finance & Investments van de RSM Erasmus University. In haar vrije tijd houdt Floor, als ex-top zeilster, van alle soorten watersporten.Frank Vennik

Frank Vennik is sinds 2023 werkzaam bij AXECO en werkt als Investment Analyst in het AXECO Participaties team. Voordat hij bij AXECO kwam, heeft Frank stage gelopen bij Gate Invest. Hij heeft een BSc in Econometrie behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en een MSc in Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gedurende zijn studie heeft Frank ervaring opgedaan als werkstudent bij zowel Partners in Equity als Gain.pro. In zijn vrije tijd besteedt Frank graag tijd aan vrienden, koken en voetballen.Irfan Sabotic

Irfan Sabotic is sinds 2021 werkzaam bij AXECO Participaties en werkt als Investment Director in het investering team.

Voorafgaan aan AXECO-Participaties was Irfan een Manager bij Bain & Company in Amsterdam.

Hij heeft een MSc in Finance & Investments van de RSM Erasmus University.

In zijn vrije tijd houdt Irfan van waterpolo, voetbal en hikenJohn Hak

Als voormalig CEO van Kempen & Co en met 30 jaar investment banking ervaring, is John de afgelopen decennia de point person geweest bij vele uitdagende adviesopdrachten namens een grote verscheidenheid aan cliënten, zowel sell-side als buy-side.

Hij adviseert ondernemers, directies en raden van commissarissen van beursgenoteerde en private ondernemingen.

John rijdt graag zijn racefiets en traint het hele jaar door voor een aantal (inter)nationale toertochten.

Hij is getrouwd en heeft vier kinderen.Michiel van der Meij

Michiel van der Meij is bij oprichting van AXECO in 2015 bij AXECO gestart en werkt momenteel als Investment Director bij AXECO Participaties.

Voorafgaand aan AXECO was Michiel Associate binnen het Corporate Finance team van Kempen & Co. Michiel heeft een Msc. in Finance (Cum Laude) van de Universiteit van Amsterdam.

In zijn vrije tijd houdt hij van fietsen, verschillende (buiten)sporten en reizen.Tom Lamers

“Tom Lamers is sinds 2021 werkzaam bij AXECO en werkt als Investment Associate in het AXECO Participaties team.

Voordat Tom bij AXECO kwam heeft hij met succes een stage bij het Corporate Finance en het Participaties team afgerond.

Tom heeft Hydraulic Engineering aan de TU Delft gestudeerd en naast zijn studie ervaring opgedaan tijdens een consultancy stage en studieprojecten in Indonesië.

In zijn vrije tijd of op vakantie houdt Tom van koken, tennis, duiken en skiën.”AXECO Participaties maakt onderdeel uit van AXECO.

AXECO is een onafhankelijke adviseur die helpt bij het vinden van de juiste oplossingen voor fusies & overnames, financiering, herstructurering, strategie en participaties.

Middels AXECO zijn wij verbonden met een breed en sterk netwerk van bedrijven, ondernemers, ervaren professionals en jonge talenten.