AXECO PARTICIPATIES

Sterke bedrijven helpen
voorop te lopen om een
betere toekomst te bouwen

AXECO Participaties helpt sterke bedrijven voorop te lopen om een betere toekomst te bouwen. Dat doen wij door te investeren in middelgrote bedrijven en als betrokken aandeelhouder mee te bouwen aan de aansprekende strategie, sterke cultuur en executiekracht die nodig zijn om ambities waar te maken. Daarmee laten we zien dat maatschappelijk en financieel succes hand in hand gaan.

Overtuigingen

Innovatie

Door nieuwe technologieën, bedrijfsmodellen en groei te durven omarmen kunnen bedrijven voorop (blijven) lopen in een veranderende wereld waarin snel leren steeds belangrijker wordt.

Executie

Door een waardevolle cultuur te bouwen kunnen bedrijven hun executiekracht en ontwikkeltempo verhogen om daarmee duurzaam resultaten te verbeteren.

Duurzaamheid

Bedrijven met een sterke missie die laten zien dat financieel en maatschappelijk succes hand in hand gaan, weten het beste talent aan te trekken en worden voorbeeldbedrijven binnen hun sector.

Over ons

Wij zijn betrokken en flexibele partner

Ons team bestaat uit nuchtere, ondernemende professionals die jarenlange ervaring combineren met een frisse blik en ondernemers en managementteams als partner terzijde staan.

Verder lezen