Sterke bedrijven helpen
voorop te lopen om een
betere toekomst te bouwen

AXECO Participaties investeert in sterke middelgrote bedrijven die voorop willen lopen om een betere toekomst te bouwen. Als betrokken aandeelhouder bouwen wij mee aan het waarmaken van ambities. Wij fungeren graag als de buitenboordmotor van bedrijven en management teams om samen met elkaar nog meer successen te realiseren. Wij laten zien dat maatschappelijk en financieel succes hand in hand gaan.

Overtuigingen

Duurzaamheid

Bedrijven met een sterke missie die laten zien dat financieel en maatschappelijk succes hand in hand gaan, weten het beste talent aan te trekken en worden voorbeeldbedrijven binnen hun sector.

Innovatie

Door nieuwe technologie├źn, bedrijfsmodellen en groei te durven omarmen kunnen bedrijven voorop (blijven) lopen in een veranderende wereld waarin snel leren steeds belangrijker wordt.

Executie

Door een waardevolle cultuur te bouwen kunnen bedrijven hun executiekracht en ontwikkeltempo verhogen om daarmee duurzaam resultaten te verbeteren.

Over ons

Wij zijn betrokken en flexibele partner

Ons team bestaat uit nuchtere, ondernemende professionals die jarenlange ervaring combineren met een frisse blik en ondernemers en managementteams als partner terzijde staan.

Verder lezen