Samen met onze partners werken we aan een duurzame toekomst

Participaties

Als betrokken en trotste aandeelhouder ondersteunen wij onze participaties bij het bouwen van een betere toekomst. Wij fungeren graag als de buitenboordmotor van bedrijven en management teams. Daarbij dienen wij graag als sparring partneren zetten we onze netwerken in om groei- en ontwikkeltrajecten voor onze participaties vorm te helpen geven.

VDM Woningen is opgericht in 1880 en ontwikkelt sinds de jaren 80 prefab houtskeletbouwwoningen volgens haar eigen bouwmethode. VDM Woningen was hiermee de grondlegger van prefab houtskeletbouw in Nederland. De afgelopen jaren is de onderneming sterk gegroeid door het aanbrengen van strategische focus en de vergaande industrialisatie in de fabriek. Doordat het productieproces van VDM Woningen zeer industrieel en flexibel is ingericht, heeft VDM Woningen de capaciteit en mogelijkheid om kostenefficiënt een grote diversiteit aan woningen te produceren.

Xplore startte in de jaren 90 met de ontwikkeling van microschaal polymeer onderzoeksinstrumenten voor wetenschappers. Xplore verbreedde haar focus de afgelopen jaren naar meer klanten, markten en applicaties. Dit resulteerde in nieuwe innovatieve instrumentontwerpen en een breed portfolio van screening producten voor materiaalformule ontwikkeling. Het motto “Continuous Innovation” is diep geworteld in de genen van Xplore. Xplore bewijst hoe innovaties van haar producten kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een breed portfolio nieuwe materialen voor de circulaire economie.

NOK.5 is een groep vastgoedonderhoudsbedrijven die uit hetzelfde hout gesneden zijn en gevestigd zijn in heel Nederland. Met hun lokale signatuur en cultuur onderhouden, renoveren en verduurzamen Geluk Groep, Hagemans, Heko, en ToekomstGroep samen woningen, wijken en regio’s voor voornamelijk woningcorporaties. NOK.5 bundelt de krachten en expertises van regionaal sterke ondernemingen om maximale effectiviteit te behalen voor opdrachtgevers. Het doel: mensen generaties lang laten wonen en werken waar zij het gelukkigst zijn.