Geluk Groep zet een belangrijke stap naar de toekomst met het aantrekken van Axeco Participaties als partner

Geluk Groep & AXECO Participaties

Geluk Groep, het allround onderhouds- renovatie- en afwerkingsbedrijf voor bestaande woningen, scholen, zorginstellingen en andersoortig vastgoed, trekt Axeco Participaties aan als partner om samen verdere groei mee te realiseren.

Geluk Groep & AXECO Participaties

Axeco Participaties zal een meerderheidsbelang verwerven in Geluk Groep en samen met de bestaande directie de succesvolle strategie voortzetten. Het continueren van goede kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en plezier van werken voor zowel de klanten als de mensen van Geluk Groep staat hierbij centraal.

Evert-Jan Geluk, Kees Bosman en Hans de Bonte:

“De samenwerking met Axeco Participaties helpt ons om optimaal te anticiperen op de uitdagingen die we zien in de markt van het verduurzamen en onderhouden van vastgoed. De lange termijnvisie van Axeco Participaties, de persoonlijke aanpak en financiële slagkracht hebben ons overtuigd. De opzet van Axeco Participaties, met partnerbedrijven in verschillende regio’s, biedt ons de kans om mee te gaan in de schaalvergroting in de markt op een manier waarop wij ons unieke Geluk Groep DNA kunnen behouden. Wij kijken uit naar de samenwerking met Axeco Participaties en verwachten hiermee onze klanten, mensen en andere belanghebbenden nog beter te kunnen bedienen in de toekomst.’’

Bart Buijs en John Hak van Axeco Participaties: “Wij zijn onder de indruk van de sterke ontwikkeling die Geluk Groep de afgelopen jaren heeft laten zien. Geluk Groep’s missie om te zorgen voor duurzaam, gezond en comfortabel vastgoed past naadloos in onze investeringsfilosofie. Wij kijken er naar uit om het team van Geluk Groep te ondersteunen bij het realiseren van de verdere ambities.”

Geluk Groep’s huidige directie en managementteam blijft zowel qua samenstelling als qua rol ongewijzigd en kijkt er naar uit om samen met Axeco Participaties de ambities van Geluk Groep waar te kunnen maken.

De transactie is nog onderhevig aan goedkeuring door de mededingingsautoriteit.

 

Over Geluk Groep
Geluk Groep is in 1985 opgericht en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste onderhouds- en afwerkingsbedrijven van Zuidwest Nederland. Hoofdactiviteiten zijn het onderhouden, renoveren, verduurzamen en energiezuinig maken van bestaande woningen en andersoortig vastgoed voornamelijk in en rond de provincies Zeeland, een deel van Zuid-Holland en West-Brabant. Naast deze activiteiten is Verwijs, een fabriek voor houtskeletbouw & kozijnen, ramen en deuren, sinds 2021 onderdeel van Geluk Groep. Geluk Groep staat voor een no-nonsense aanpak, topkwaliteit en zorg voor zowel de klant als haar werknemers en andere belanghebbenden.

www.gelukgroep.nl

 

Over Axeco Participaties
Axeco Participaties helpt sterke bedrijven voorop te lopen om een betere toekomst te bouwen. Dat doet zij door te investeren in middelgrote bedrijven en als betrokken aandeelhouder mee te bouwen aan de aansprekende strategie, sterke cultuur en executiekracht die nodig zijn om ambities waar te maken. Daarmee laat Axeco Participaties zien dat maatschappelijk en financieel succes hand in hand gaan. Naast haar belang in Geluk Groep heeft Axeco Participaties ook belangen in de vastgoedonderhoudsbedrijven Heko (regio Zuid-Holland), ToekomstGroep (regio Noord-West) en Hagemans (regio Gelderland/Utrecht).

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.