Heko trekt investeerder AXECO Participaties aan om verdere groei te ondersteunen

Heko & AXECO Participaties

Heko is een totaalonderhoudsbedrijf dat het vastgoed van woningcorporaties, VvE beheerders en maatschappelijke organisaties onderhoudt, verduurzaamt en door ontwikkelt in bewoonde situaties. Daarmee helpt Heko om mensen te voorzien van een toekomstbestendige en leefbare woonomgeving en levert Heko een bijdrage aan de energietransitie en sociale woonvraagstukken

Heko & AXECO Participaties

Heko, de specialist in het onderhouden en verduurzamen van woningen, trekt AXECO Participaties als partner aan om samen mee door te groeien. AXECO Participaties zal een meerderheidsbelang verwerven in Heko en met de bestaande aandeelhouders en directie, Frank en Arthur van der Voort, de reeds ingezette groeistrategie voortzetten. Heko wil de komende jaren haar duurzame relaties met opdrachtgevers, ketenpartners en medewerkers verder uitbouwen en versterken. 

Frank van der Voort: “Heko zal de komende jaren blijven doorgroeien als robuuste partner van vastgoedeigenaren op het gebied van planmatig onderhoud en bouwkundige energetische verbeteringen. Met AXECO Participaties hebben we een partner aan boord gehaald die ons ondersteunt om de toenemende vraag naar verduurzaming te faciliteren en zodoende de gewenste groei te realiseren”. 

“Wij kijken er naar uit om samen met AXECO Participaties Heko door te ontwikkelen als de innovatieve, wendbare en slagvaardige partner voor verduurzamingsprojecten”, vult Arthur van der Voort aan. 

Bart Buijs, AXECO Participaties: “De missie van Heko om bij te dragen aan een toekomstbestendige en leefbare woonomgeving, in het bijzonder in het sociale segment, past perfect in onze investeringsfilosofie om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke vraagstukken. Met veel enthousiasme zullen wij het team van Heko ondersteunen bij het realiseren van hun ambities”. 

“Heko heeft zich onder leiding van Frank en Arthur geweldig ontwikkeld in de afgelopen jaren. Heko heeft daarmee een goede positie verworven om zich de komende jaren succesvol verder door te ontwikkelen”, aldus John Hak, AXECO Participaties. 

Over Heko 

Heko is een totaalonderhoudsbedrijf dat het vastgoed van woningcorporaties, VvE beheerders en maatschappelijke organisaties onderhoudt, verduurzaamt en doorontwikkelt in bewoonde situaties. Daarmee helpt Heko om mensen te voorzien van een toekomstbestendige en leefbare woonomgeving en levert Heko een bijdrage aan de energietransitie en sociale woonvraagstukken. Heko beheerst alle aspecten en disciplines van het totaalonderhoud en kan de rollen van uitvoerder, regisseur en adviseur op zich nemen. Daarbij concentreert Heko zich op planmatig en groot onderhoud in de provincie Zuid-Holland en werkt zij veelal in RGS verband samen met haar opdrachtgevers. 

www.hekobv.nl